Ericson Laboratoire

Historiamme


TIETEELLINEN LÄHESTYMINEN KAUNEUTEEN JA IHONHOITOON

Ericson Laboratoire oli ensimmäinen luontoperäinen brändi ammattikosmetiikan markkinoilla ja nojaa kolmeen tukijalkaan: innovaatiot, tieteellinen osaaminen ja erinomaisuus ihon hoidossa. Ajan kuluessa brändi on saanut mahtavan palautteen kosmetologeilta ympäri maailman

Professori Ericson, biologi ja tutkija, muutti Ruotsista 1950-luvulla Ranskaan ja sai opetusta mm. lääketieteen Nobel-palkinnon saaneelta professorilta, Alexis Carrelilta. Ericsonin intohimo lääketieteeseen ja tutkimukseen johti hänet lopulta työskentelemään sairaaloihin erikoistuen palovammakirurgiaan ja vahingoittuneiden kudosten korjaamiseen. Ajan kuluessa hän perusti vaimonsa kanssa ensimmäisen Ericson Beauty Treatment Center -hoitokeskuksen vuonna 1962.

Varsinainen hoitojen tuotteistaminen ja tuotteiden jakelu sai alkunsa vuonna 1983 ja laajeni kansainväliseksi 1993 vuodesta alkaen. Tuotteita löytyy erittäin tehokkaan ammattikosmetiikan lisäksi myös kotihoitoa varten ja niillä voi täydentää ja ylläpitää hoidossa saatuja tuloksia.

 

Lue lisää

 

Teknologiat


Professori Ericsonin elämäntyö biologian ja lääketieteen parissa loi ajan kuluessa perustan Ericson Laboratoiren eri tuotteiden luontoperäisen bioteknologian synnylle. Tämän vankan pohjan päällä Ericson Laboratoire on toiminut edelläkävijänä uusien hoitojen kehittämisessä ja käyttöönotossa.

Esimerkki Ericson Laboratoiren bioteknologiasta on Beauty Therapy -konseptissa, joka perustuu asiakkaiden toiveeseen saada nopeita, pitkävaikutteisia, näkyviä mutta ei-kauneustoimenpiteellisiä vaikutuksia. Ericson Laboratoiren teknologia löytyy tieteellisissä, innovatiivisissa ja tehokkaissa kosmetiikkatuotteissa, joissa on tutkijoiden kehittämiä aktiivisia ainesosia.

Beauty-konseptissa ne ovat: jäädytetyt solu-uutteet, Bio Tech -entsyymit, kolmannen sukupolven liposomit, polymerisoitu DNA, thymuline, energiaboosteri GP4G, phyto-hormonit, ainesosa ryppyjä vastaan, rasvaisuutta estävä proteiini jne. Edellä mainitut tehokkaat ainesosat antavat esimerkin Ericson Laboratoiren ihonhoitotuotteista.

Lue lisää tuotesarjoista 

Edut ja hyödyt


VAIKUTTAVAT TUOTTEET

Ericson Laboratoiren lukuisat tuotesarjat ovat tehokkaita ja käteviä ja niillä voi räätälöidä hoidon asiakkaan iholle yksilöllisesti, mikä vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja takaa erinomaiset tulokset. Yksilöllinen hoito on paras hoito ja Ericson Laboratoiren tavoite onkin hoitaa asiakasta holistisesti löytäen syyn ihon ongelmiin ja palauttaen iho parhaaseen mahdolliseen tilaan. Monipuolisten, ulkoisesti kasvoille, vartaloon ja käsiin käytettävien hoitoseerumien, -maskien ja -voiteiden lisäksi brändiltä löytyy myös sisäisesti nautittavia kauneutta ja nuoruutta edistäviä tuotteita.

VAIKUTUKSET IHOSSA

Brändin tuotteilla voi mm. ehkäistä ennenaikaista vanhenemista (anti-aging) ja saavuttaa kohottavia ja hoikentavia vaikutuksia. Kukapa ei haluaisi ihoa, joka on ravittu, kimmoisa ja elinvoimainen. Hoitoja löytyy juonteiden häivyttämiselle ja ryppyjen pehmentämiselle, jopa niiden syntymisen hidastamiseen, ja ihon regeneroimiseen sekä revitalisaatioon. Osa hoidoista on niin tehokkaita, että niiden tulokset vastaavat kauneuskirurgisen toimenpiteen vaikutuksia, mm. vähentävät rasvakertymiä kasvoilla ja muotoilevat kasvonpiirteitä.

TURVALLISUUS JA TINKIMÄTTÖMYYS 

Kaikki Ericson Laboratoiren kauneudenhoitotuotteet ovat luontoperäisiä ja turvallisia eivätkä sisällä vaarallisia säilöntäaineita. Tällä hetkellä Ericson Laboratoiren tuotteita käyttää Ranskassa 500 kauneushoitolaa tai vastaavaa ja kansainvälisesti se on suosittu erityisesti Euroopassa ja kasvattaa suosiotaan Suomessa. Tuotanto tapahtuu kahdeksassa ranskalaisessa laboratoriossa ja myös tutkimusta tehdään erikoisyksiköissä Ranskassa. Tuotteiden kaavoja tutkitaan jatkuvasti tinkimättömyydellä, jolla taataan hoitojen tehokkuus ja sertifioitu turvallisuus.

Jakelijat


Tulossa pian...

Verkkokauppa


Kasvohoito