Forlle'd

Historiamme


NANOKOSMETIIKKA – UNIIKKI LÄHESTYMINEN IHONHOITOON


Forrle´d on monipuolinen, helppokäyttöinen ja tehokas nanokosmetiikkabrändi, jonka korkean teknologian kosmetiikkatuotteet tulivat markkinoille yrityksen perustamisen jälkeen vuonna 2004. Brändin uniikit tuotteet eivät vain kirkasta ihoa ulkopuolelta, vaan herättävät ihon säteilemään sisältäpäin. Jokainen tuote sisältää vuoden 2002 Kōichi Tanakan Nobel-palkittuun tutkimukseen perustuvaa teknologiaa, pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka miellyttävissä hoidoissa saadaan kulkeutumaan syvälle elävien solujen kerroksiin.


Forlle´d on edelläkävijä ihoa korjaavissa- ja anti-aging-tuotteissa, mikä onkin sopivaa, sillä brändi on Nousevan auringon maasta, Japanista, jossa heleää ja säteilevän kaunista ihoa arvostetaan.

Me Forlle´dilla olemme sitoutuneet hyödyntämään uusimpia tieteellisiä löytöjä ja tuottamaaan niistä vallankumouksellisia tuotteita hidastamaan ihon vanhenemista, ja auttamaan kaikkia ihmisiä pitämään ihonsa terveenä ja kauniina.” -Takemi Imanaka, hallituksen puheenjohtaja.

Lue lisää

 

Teknologiat


Forlle´din käyttämän teknologian löytänyt visionääri Kōichi Tanaka (syntyi 3. elokuuta 1959) on japanilainen tutkija, jolle myönnettiin Nobelin kemianpalkinto 2002 biologisten makromolekyylien massaspektrometriaan ja NMR-spektrometriaan liittyvästä tutkimuksesta.

Forlle´d-tuotteissa oleva uniikki teknologia, patentoitu pienimolekyylinen hyaluronihappo, perustuu Tanakan tekemiin tieteellisiin löytöihin, mikä tekee brändistä erityisen. Kaikki tuotteet niin ammattilaisille kuin kotikäyttöön on kehitetty ja tuotettu Japanissa, joka on tunnettu korkeasta laadustaan ja edelläkävijyydestä teknologian parissa.

 

PIENIMOLEKYYLINEN HYALURONIHAPPO ULOTTUU SYVÄLLE


Ei-eläinperäinen, tehokas ja erittäin pienimolekyylinen hyaluronihappo uudistaa käsityksen ihon syväkosteutuksesta, sillä se toimii sisältäpäin hoidon ulottuessa aina dermiksen alle. Kaikki Forlle’d-tuotteet sisältävät pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka on luonnollista eikä vaikuta kielteisesti elimistön omaan hyaluronihappotuotantoon.

Brändi sopii kaikille, jotka haluavat saada monet pienimolekyylisen hyaluronihapon hyödyt itselleen: syväkosteutus, ihon tasapainon palautuminen, solujen energia-aineenvaihdunnan parantaminen ja solujen uudistamisen ja vastustuskyvyn takaaminen – turvallisesti ja miellyttävästi. Forlle´d-hoidot ovat vaikutustensa ansiosta vaihtoehto biorevitalisaatio-pistoshoidoille ja mesoterapialle.

Lue lisää teknologiasta kansainväliseltä sivustolta


Edut ja hyödyt


TEHOKKAAT TUOTTEET

Ainutlaatuinen Forlle´d-nanokosmetiikka kulkee ammattikosmetiikan kehityksen kärjessä ja sen suurin kilpailuetu on pienimolekyylistä hyaluronihappoa sisältävät tuotteet, joilla voi taata välittömiä ja näkyviä tieteellisesti todistettuja vaikutuksia.

Tuotteet ovat tehokkaita ja riittoisia, eli niitä tarvitaan hyvin pieni määrä ja ne riittävät noin kolme kertaa pidempään kuin sama määrä tavallista kosmetiikkaa. Tuotteilla on pitkä käyttöaika, josta on iloa myös kuluttaja-asiakkaalle, kun hän hoitaa ihoaan kokonaan tai osana muuta kotihoitoa Forlle´din tuotteilla.

Forlle´d-tuotteet antavat kauneudenhoitoalan ammattilaisille mahdollisuuden luoda uniikkeja hoitoja asiakkailleen heidän tilanteistaan ja tarpeistaan riippuen, sillä tuotteet mahdollistavat sekoittamisen. Tarkoin kohdistettu, yksilöllinen hoito antaa toivottuja tuloksia.

VAIKUTUS SOLUISSA

Nanoteknologian ansiosta Forlle´d-tuotteiden vaikutus syntyy syvällä ihon epidermiksen alla sijaitsevissa elävien solujen kerroksissa. Kun tarvittavat aktiiviaineet saadaan tuotua kyseisiin solukerroksiin, se edistää solujen energia-aineenvaihduntaa ja takaa niiden uusiutumis- ja vastustuskyvyn.


NÄIN NANOTEKNOLOGIAN AVULLA LUODAAN IHONHOITOTUOTTEITA

Kosmetiikka- ja ihonhoitoaineissa käytettävien nanopartikkeleiden luonti menee yksinkertaistettuna näin:

Biologisesti aktiiviset aineet sijoitetaan erikoissäiliöön, jossa nanosomit (nanosomit ovat mikropartikkeleita, jotka täytetään aktiiviaineilla, esim. vitamiineilla) yhdistyvät prosessissa nanokompleksiksi. Nanokompleksista vaalitaan kymmeniä pieniä eri iholle tarpeellisia ainesosia, jotka ovat nanokokoisessa muodossaan. 

Nanokosmetiikka on kauneudenhoidon huominen – meillä jo tänään!


Jakelijat


Etsi lähin jakelija kartalta.

Lue lisää

Verkkokauppa